ASUS a lansat RT-AC86U, un router adresat pasionaţilor de jocuri

27.09.2017
ASUS a lansat RT-AC86U, un router adresat pasionaţilor de jocuri

ASUS RT-AC86U este un router Wi-Fi din clasa AC2900, capabil să ofere o lăţime de bandă de până la 2167 Mbps utilizând două benzi concurente 802.11ac şi tehnologia NitroQAM.

Optimizat pentru cerinţele pasionaţilor de jocuri, ASUS RT-AC86U dispune de un procesor dual-core la 1.8GHz şi foloseşte benzi Wi-Fi 802.11ac concurente pentru a livra o lăţime de bandă de până la 2167 Mbps pe frecvenţa de 5GHz şi 750Mbps pe frecvenţa de 2.4GHz. Dispozitivul foloseşte tehnologia Adaptive QoS, care prioritizează traficul jocurilor şi acceleratorul de jocuri încorporat WTFast, care optimizează conexiunile cu serverele de jocuri. Sistemul integrat de securitate ASUS AiProtection, susţinut de Trend Micro Smart Network, furnizează o soluţie centralizată pentru toate dispozitivele, detectând şi neutralizând ameninţările de pe Internet.

Pentru acoperire crescută, echipamentul foloseşte antene de înaltă performanţă şi tehnologia ASUS AiRadar 2.0, capabilă să direcţioneze semnalele radio către fiecare dispozitiv. În plus, ASUS RangeBoost îmbunătăţeşte performanţele pe distanţe lungi, ajutând la eliminarea punctelor moarte.

ASUS RT-AC86U este disponibil în România la un preţ aproximativ de 1100 lei (TVA inclusiv).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult