Mio lansează sistemul de navigaţie Pilot 15 Full Europa LM, cu hărţi din 45 de ţări europene

Mio Technology anunţă disponibilitatea pe piaţa locală a sistemului de navigaţie Mio Pilot 15 FEU LM. Dispozitivul funcţionează cu ajutorul unor algoritmi care permit calcularea rapidă şi eficientă a rutei către destinaţia dorită.

Şoferii au posibilitatea de a alege între un traseu uşor, rapid, eco sau scurt, în cazul în care doresc să urmeze un drum fără dificultăţi sau dacă doresc să economisească benzină/motorină.

Sistemul de navigaţie Pilot 15 LM oferă un ecran de 5” şi sistem QuickStart cu interfaţă simplificată, asistând alegerea rapidă a rutei dorite.

Pe întreaga durată de viaţă a dispozitivului Mio, şoferii beneficiază de actualizări gratuite ale hărţilor prin intermediul software-ului MioMore Desktop, necesare pentru a fi la curent cu schimbările petrecute în trafic. Actualizarea se face prin simpla conectare a sistemului de navigaţie la PC.

Navigatoarele Mio Pilot 15 FEU LM încorporează funcţia de anunţare vocală a străzilor, ajutând orientarea fără a distrage atenţia şoferilor de la drum.

Mio Pilot 15 FEU LM dispune de slot pentru un card Micro SD şi oferă asistenţă pentru încadrarea pe banda de circulaţie, precum şi informaţii despre limitele de viteză.

Aparatul este disponibil în România la un preţ recomandat de 349 lei.

 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat