TP-LINK inaugurează serviciul de suport tehnic prin telefon alături de noi produse

16.04.2015
TP-LINK inaugurează serviciul de suport tehnic prin telefon alături de noi produse

TP-LINK îşi extinde operaţiunile din România, inaugurând prima sa linie de suport tehnic prin telefon în limba română. Clienţii care au probleme cu echipamentele companiei, sau care au nevoie de asistenţă pentru a le configura, pot acum apela un număr de telefon pentru a intra în contact cu un specialist în reţelistică. Alături de acest serviciu, compania va oferi şi consultanţă prin internet prin intermediul unui chat dedicat. Nu în ultimul rând, oferta de produse TP-LINK a fost de asemenea îmbogăţită cu noi produse de reţelistică pentru acasă şi pentru birou.

Serviciul de suport tehnic prin telefon este disponibil în zilele lucrătoare în intervalul 10:00-19:30 şi poate oferi informaţii despre produse, asistenţă tehnică, cât şi ajutor pentru a instala diversele produse ale companiei. TP-LINK oferă gratuit aceste informaţii, însă numărul de telefon (+4 031 101.12.90 ) este taxat la tariful normal al operatorului. Odată cu România, şi ţările Albania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Kosovo, Serbia-Muntenegru şi Macedonia au primit servicii similare, însă numai în limba engleză.

Site-ul din România al TP-LINK (www.tp-link.ro) oferă acum inclusiv suport tehnic prin chat live. Acesta este operat de specialişti în reţelistică şi poate fi accesat de pe computer, tabletă şi smartphone. Chatul live este disponibil în acelaşi interval orar precum linia telefonică, însă cei care au nevoie de asistenţă după încetarea programului pot apela în continuare la metodele clasice de suport prin intermediul serviciilor de e-mail şi prin formularul de contact de pe site-ul oficial.

Alături de acest serviciu, TP-LINK a anunţat şi trei noi produse. Este vorba despre o cameră video cloud, un range extender şi un hub USB 3.0. Camera cloud NC200 serveşte două roluri. Poate oferi semnal video şi audio de la distanţă pentru monitorizare, dar serveşte şi drept range extender pentru reţeaua locală. Folosind aplicaţia tpCamera, poţi accesa camera de pe orice dispozitiv mobil conectat la internet. Viteza asigurată de NC200 prin funcţia de range extender atinge maximum 300 Mbps.

TP-LINK NC200

Cei care au nevoie de un range extender dedicat, care să ofere viteze mai mari, pot apela la RE210. Acesta oferă suport pentru tehnologia 802.11 ac şi poate atinge viteze de până la 750 Mbps pe cele două frecvenţe pe care operează. Conexiunea pe 5 GHz oferă 433 Mbps, în timp ce pe frecvenţa de 2.4 GHz oferă viteze de până la 300 Mbps. Pentru viteze mai mari, RE210 poate să folosească cele două frecvenţe în tandem, una pentru transmitere de date şi cealaltă pentru primire.

TP-LINK RE210

În cele din urmă, hub-ul USB 3.0 UH720 doreşte să extindă capabilităţile computerelor, oferind conectarea a şapte dispozitive simultan. Acesta integrează două port-uri 5V/2.4V, pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor inteligente şi adapează automat consumul de energie în funcţie de ce conectezi.

Preţurile pe piaţa locală pentru noile produse sunt de 209,99 lei pentru NC200, 299,99 lei pentru RE210 şi de 269,99 lei pentru UH720.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult