Acer Aspire S24, cel mai subţire All-in-One PC din istoria companiei, este disponibil şi în magazinele din România

01.02.2018
Acer Aspire S24, cel mai subţire All-in-One PC din istoria companiei, este disponibil şi în magazinele din România

Anunţate în luna septembrie la IFA Berlin, PC-urile Aspire S24 sunt disponibile acum şi în ofertele magazinelor din România.

Prezentat într-o carcasă cu design elegant, Aspire S24 pune la dispoziţie un ecran Full HD de 23,8” şi o configuraţie cu procesor Intel Core de generaţie a 8-a. Noul model all-in-one este cel mai subţire produs vreodată de Acer, ecranul având un profil cu o grosime de numai 5,97 mm.

Lista dotărilor cuprinde modul de reţea Intel Dual Band Wireless-AC (802.11ac 2×2 MIMO), sistem audio 2.1 cu subwoofer inclus şi tehnologiile Dolby Audio Premium şi Acer TrueHarmony. Aspire S24 este dotat cu un HDD de 1 TB plus SSD de 128GB sau 256GB. Opţional, PC-ul poate fi echipat şi cu memorie Intel Optane, pentru accelerarea vitezei de pornire a aplicaţiilor şi sistemul de operare.

Livrat cu Windows 10, Aspire S24 pune la dispoziţie asistentul virtual Cortana şi Microsoft Edge. Soclul, care serveşte şi ca staţie de încărcare Qi wireless, le permite utilizatorilor să îşi încarce dispozitivele mobile fără grija cablurilor.

PC-urile All-in-One Acer Aspire S24 sunt disponibile în magazinele din România la preţuri începând cu 6499 Lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult