Dell XPS 27 (7760) – All-in-One pentru editare foto-video şi divertisment 4K [REVIEW]

13.07.2017
Dell XPS 27 (7760) - All-in-One pentru editare foto-video şi divertisment 4K [REVIEW]
Prezentare

All-in-One PC din gama premium, Dell XPS 27 (7760) pune accentul pe abilităţile pentru divertisment şi prelucrare foto-video, oferind dintr-un pachet elegant întreaga funcţionalitate a unei staţii de lucru high-end.

Prezentare

Alternative cu Windows 10 pentru gama Apple iMac, sistemele Dell XPS 27 (7760) se fac remarcate prin designul modern şi multiple opţiuni pentru ajustare şi utilizare. Carcasa cu greutate impresionantă (17.3kg) este acoperită cu un scut din sticlă la partea din faţă, protejând un ecran de 27” prevăzut cu interfaţă touch, care poate fi reglat pe înălţime şi înclinaţie, ba chiar aşezat în poziţie aproape orizontală pentru a desena folosind un stylus performant, sau interacţiona cu aplicaţiile preferate folosind propriile degete.

Optimizat pentru prelucrare grafică şi prezentări, ecranul UHD 4K oferă acoperire de 100% a spectrului de culoare Adobe RGB, panoul LCD cu tehnologie IPS atrăgând prin nivelul ridicat de contrast şi culori vibrante.

Reţeta este completată cu un sistem audio format din 6 difuzoare orientată în faţă (câte 3 difuzoare în configuraţie stereo), acoperind întregul spectru de frecvenţe joase, medii şi înalte. Potrivit companiei, PC-urile Dell XPS 27 (7760) redau sunet de 3 ori mai puternic, cu 50% mai clar şi mai mult bass decât rivalele Apple iMac, fiind capabile să ofere o audiţie convingătoare atât din spaţiul unui birou zgomotos dar şi acasă, urmărind filmele preferate.

XPS 27 include şi un sistem ‘quad array’ de microfoane configurabile prin software, permiţând captarea mai clară a vocii prin blocarea zgomotelor ambiante din încăpere. Nu lipseşte nici webcam-ul compatibil Windows Hello, permiţând autentificarea utilizatorului folosind tehnologii de recunoaştere facială.

Adresând cerinţele utilizatorilor care lucrează cu volume mari de date, sistemele Dell XPS 27 vin echipate şi cu două porturi Thunderbolt 3, alături de obişnuita colecţie de porturi USB 3.0 (x5), ieşiri HDMI, DisplayPort, Gigabit LAN şi jack 3.5 mm pentru căşti. Din păcate din arsenal lipseşte conectorul HDMI-in, astfel că folosirea sistemului în rolul de monitor conectat la o sursă externă de semnal video nu este posibilă.

Dell XPS 7760 AIO – detalii tehnice:

  • Sistem de operare: Windows 10 Home 64 bit
  • Procesor: Intel Core i7-6700 (suportă până la i7-7700)
  • RAM: 16GB DDR4-2133 (până la 64GB)
  • Stocare: 2TB 5400 + 32GB M.2 SATA SSD Cache (optional)
  • Ecran: IPS, 27”, 3840×2160 pixeli, interfaţă touch capacitivă (opţional), scut protecţie din sticlă
  • Sunet: MAXX AUDIO PRO (6 difuzoare)
  • Grafică: AMD RX 470 8GB GDDR5 / AMD RX 570 8GB GDDR5
  • Conectivitate: 1x USB 3.0 cu funcţie PowerShare, 4x USB 3.0, 1x SD/SDHC/SDXC card reader, 1x HDMI-aut, 1x Gigabit Ethernet, 1x audio out, 2x Thunderbolt 3 (suportă USB-C, DisplayPort, USB 3.1, PS)
  • Expansiune: 3x 2.5” HDD bay, 1 M.2 PCIe X4 SSD slot, 4x DIMM DDR4
  • Alte dotări: webcam 720p compatibil Windows Hello, Bluetooth 4.2, Wi-Fi AC
  • Accesorii incluse: Dell Premier Wireless Keyboard and Mouse – KM717
  • Alte detalii: carcasă din aluminiu + sticlă, sursă de alimentare încorporată, chipset H170

 

Părţi pozitive

Ecran şi difuzoare de cea mai bună calitate
Design exterior reuşit şi finisaje de bună calitate
Platformă Intel cu performanţe competitive şi suficiente opţiuni pentru upgrade
Ecranul touch şi webcam-ul compatibil cu tehnologia Windows Hello

Părţi negative

Costul de achiziţie ridicat

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult