HP Pavilion Wave şi HP Elite Slice, noi PC-uri cu design creativ

05.09.2016

HP a lansat două noi PC-uri – HP Pavilion Wave şi HP Elite Slice, caracterizate print-un design inventiv, complet diferit faţă de ce întâlnim la PC-urile tradiţionale pentru birou şi acasă.

HP Pavilion Wave este proiectat pentru divertisment şi productivitate acasă. Pentru clienţii care vor să îşi reînnoiască PC-urile de acasă, prin combinarea puterii desktop-ului cu experienţe audio îmbunătăţite. Pentru clienţii care îşi doresc un PC pentru spaţii mici, noua gamă se potriveşte datorită design-ului compact şi atractiv, dar şi datorită puterii unui desktop full-size. Acest desktop este construit în jurul unui sistem audio avansat pentru muzică, filme şi chat-uri web. Carcasa PC-ului combină forma triunghiulară cu un reflector parabolic inovator şi cu un difuzor integrat în partea de sus a carcasei, asigurând o experienţă audio la 360° şi sunet clar.

HP Elite Slice, cel mai compact desktop HP, este un computer construit pentru comunicare şi colaborare. Este primul desktop modular de business, cu conexiune fără fir, care le permite utilizatorilor să îşi construiască computerul dorit. Acest desktop schimbă felul în care este proiectat spaţiul de birouri, prin crearea unui mediu de lucru optim, care sporeşte productivitatea.

HP Elite Slice

Actualii utilizatori de desktop-uri îşi doresc design-uri elegante, inovatoare şi puternice, care conferă noi experienţe”, afirmă Achim Kuttler, Manager General Personal Systems EMEA, HP Inc. „HP Pavilion Wave şi HP Elite Slice sunt rezultatul inginerilor şi proiectanţilor HP, care au reinventat desktop-ul prin regândirea formei, dimensiunilor şi aspectului, combinate cu funcţionalitatea ridicată, permiţând noi moduri de utilizare.”

HP Pavilion Wave, optimizat pentru divertisment şi productivitate

Cu 85% mai mic decât un PC tradiţional (17,29 x 16,81 x 26,13 cm), HP Pavilion Wave este construit în jurul unui sistem audio central şi este finisat cu materiale premium. Carcasa cu design triunghiular conţine trei zone principale pentru componente: placa de bază pe o parte, hard drive-ul pe cea de-a doua parte şi componentele termice pe partea a treia. Sistemul termic foloseşte conducte de căldură pentru a scoate căldura din placa de bază şi din placa video, împingând-o în sus, pentru a păstra temperatura constantă.

HP Pavilion Wave

Alte caracteristici:

  • Suportă până la două ecrane 4K simultan
  • Include trei port-uri USB 3.0, un port USB 3.1 Type-C pentru transfer de date, un port HDMI, un DisplayPort, Gigabit Ethernet şi un jack pentru microfon/ căşti.
  • Procesor din 6-a generaţie Intel Core i5, HDD cu până la 1 TB sau 2 TB spatiu de stocare, SSD opţional de 128 GB şi până la 8 GB memorie de sistem DDR4.
  • Opţional, placă grafică dedicată AMD Radeon R9 M470 pentru editare foto şi video sau jocuri uşoare.
  • Suport Cortana cu două microfoane duale, pentru ca utilizatorii să poate vorbi cu PC-ul lor, pentru experienţă hands-free.

HP Elite Slice, proiectat pentru productivitate şi colaborare în afaceri

HP Elite Slice este proiectat pentru a moderniza spaţiul de lucru. Echipamentul permite utilizatorilor să aleagă fie o componentă prestabilită, fie multiple alte componente pentru a adăuga funcţionalitate, inclusiv Collaboration Cover sau Wireless Charging Cover, fie module precum Audio Module sau OOD (Optical Drisk Drive).

HP Elite Slice

Design-ul fără cabluri conferă un mediu de lucru ordonat, deoarece utilizatorii nu vor mai separa cabluri pentru a alimenta fiecare componentă. Acesta este primul computer de business care poate fi conectat la monitor prin intermediul unui cablu USB  Type-C (ex. modelul Quad HD9 HP EliteDisplay S240uj, dotat cu funcţie de încărcare wireless integrată).

Flexibilitatea HP Elite Slice este dată de opţiunea de extindere a device-urilor. Clienţii pot alege din mai multe modele de componente, atunci când îşi construiesc PC-ul, şi îşi pot extinde oricând soluţiile cu module adiţionale pentru a crea desktop-ul care li se potriveşte cel mai bine:

  • HP Collaboration Cover: transformă desktop-ul într-un telefon Microsoft Skype for Business, pentru apeluri rapide, cu taste tactile.
  • HP Wireless Charging Cover: încărcarea wireless porneşte automat la contact, pentru a elimina cablurile de încărcare şi pentru a asigura alimentarea telefoanelor mobile şi a device-urilor. • HP Audio Module: adaptarea cuvintelor rostite face ca experienţa întâlnirilor virtuale şi teleconferintelor să fie foarte clară prin reglajul audio de la Bang & Olufsen, difuzorul cu un design de 360°, microfonul dual, care funcţionează de la cinci metri distanţă, şi software-ul HP Noise Cancellation.
  • HP ODD Module: pentru back-up rapid şi facil sau pentru arhivarea fişierelor şi pentru acces la conţinut legal pe CD-uri şi DVD-uri.
  • HP Elite Slice pentru sălile de conferinţe, construit special pentru colaborare

Portofoliul HP Elite Slice include şi noua soluţie HP Elite Slice for Meeting Rooms, primul PC pentru sălile de conferinţe one touch12. Acesta ajută utilizatorii să fie mai productivi în timpul întâlnirilor, să modereze conferinţe şi experienţe de colaborare prin tehnologia unică cu sunet integrat şi funcţionalitate completă a desktop-ului. HP Elite Slice pentru sălile de conferinţe combină HP Elite Slice, HP Collaboration Cover, HP Audio Module şi Intel Unite pentru a crea o soluţie unică de conferinţe Microsoft Skype for Business, făcând sălile mai intuitive şi eficiente, cu un sunet clar şi bine definit.

Preţuri şi disponibilitate:

  • HP Pavilion Wave va fi disponibil în România începând cu luna septembrie, cu un preţ de pornire de 699 euro.
  • HP Elite Slice va fi disponibil în România începând cu luna septembrie, cu un preţ de pornire de 629 euro
  • Modul Audio HP: preţ 99 euro
  • Modul ODD HP: preţ 99 euro
  • HP Elite Slice pentru săli de conferinţe va fi disponibil în EMEA începând cu luna septembrie, cu un preţ de pornire de 849 euro
  • HP EliteDisplay S240uj Monitor va fi disponibil în România începând cu luna noiembrie, cu un preţ de pornire de 389 euro
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult