ASUS a lansat ROG Claymore şi ROG Claymore Core

11.11.2016
ASUS a lansat ROG Claymore şi ROG Claymore Core

ASUS Republic of Gamers a lansat pentru piaţa din România noi modele de tastaturi mecanice pentru gaming – ROG Claymore şi ROG Claymore Core.

Claymore este prima tastatură mecanică iluminată cu LED-uri RGB care dispune de numpad detaşabil. Tastaturile folosesc comutatoare Cherry MX RGB LED, tehnologie ASUS Aura Sync RGB LED pentru sincronizarea luminilor cu ale produse compatibile Aura şi taste pentru controlul ventilatoarelor, atunci când lucrează împreună cu plăcile de bază ASUS.

Zona detaşabilă cu taste numerice poate fi plasată pe stânga sau pe dreapta tastaturii pentru a se potrivi diferitelor scenarii. Pe partea stângă, tastatura numerică va oferi comenzi macro pentru jocuri MMO, iar pe partea dreaptă va funcţiona ca un numpad tradiţional.

ROG Claymore Core este o tastatură mecanică TKL compactă pentru gaming, fără numpad-ul detaşabil. Ambele tastaturi utilizează comutatoare Cherry MX fabricate în Germania (roşu, albastru, maro şi negru) pentru un răspuns tactil optim şi durabilitate de până la 50 de milioane de apăsări.

Tehnologiile Anti-ghosting şi N-Key (NKRO) oferă garanţia că fiecare comandă va fi preluată, indiferent câte taste sunt apăsate simultan. Fiecare tastă este iluminată individual şi este complet programabilă, existând nouă efecte luminoase Aura gata prestabilite. Mai mult, înregistrarea comenzilor macro se poate face din mers.

Funcţii exclusive ROG

Folosind o tastatură ROG Claymore sau ROG Claymore Core împreună cu o placă de bază ASUS, utilizatorii au acces la taste pentru controlul ventilatoarelor. Tehnologia ASUS Aura Sync RGB LED permite sincronizarea efectelor luminoase ale tastaturii cu cele ale plăcii de bază şi ale plăcii grafice. Utilizatorii pot combina şi controla LED-urile de pe toate produsele compatibile AURA prin intermediul unui software dedicat. În plus, iluminarea tastaturii poate fi folosită şi pentru a reflecta temperatura procesorului. Tastaturile au o memorie flash încorporată pentru şase profiluri (cinci personalizabile şi unul pre-definit).

Panoul de control ROG Armoury poate fi utilizat pentru personalizarea fiecărei taste, iluminare şi comenzi macro. Aici putem găsi inclusiv date statistice, precum numărul de apăsări pe care le face un jucător în timpul unui joc.

Preţuri şi disponibilitate

Tastatura ASUS ROG Claymore Core este disponibilă în România la preţul de 699 lei, modelul Claymore urmând să ajungă pe piaţa locală la începutul anului viitor.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult