BenQ lansează tastatura ZOWIE CELERITAS II şi mousepad-ul G-SR SE

Mousepad-ul G-SR SE este varianta imprimată a modelului din seria ZOWIE G-SR, cu suprafaţă mare pentru desfăşurarea sesiunilor de gaming. ZOWIE CELERITAS II este o tastatură optimizată pentru tastare precisă şi durabilitate peste medie.

Tastele prevăzute cu arc metalic permit apăsarea cu o forţă crescută şi au o durată de viaţă ridicată, îndeplind standardele eSports. CELERITAS II se foloseşte de un switch optic ce permite jucătorilor să evite apăsări duble ale tastei. De asemenea, noul model dispune de taste iluminate, dotate cu mai multe nivele de luminozitate care pot fi ajustate sau oprite. Iluminarea promite o experienţă confortabilă indiferent dacă te joci în dormitor cu luminile stinse sau în turneu sub lumina reflectoarelor.

Testată la evenimente de gaming majore, înainte de a fi disponibilă la vânzare, tastatura CELERITAS II şi-a demonstrat stabilitatea şi confortul în utilizare direct în comunitatea gamerilor profesionişti.

Mousepad-ul ZOWIE G-SR SE este lansat în răspuns la cerinţele fanilor de a avea un mousepad similar cu vechiul model G-SR pe albastru, complet cu imprimeul apreciat pentru senzaţia oferită la atingere.

Tastatura ZOWIE CELERITAS II şi mousepad-ul G-SR SE vor fi disponibile în românia începând cu luna august.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat