BenQ lansează tastatura ZOWIE CELERITAS II şi mousepad-ul G-SR SE

27.07.2017
BenQ lansează tastatura ZOWIE CELERITAS II şi mousepad-ul G-SR SE

Mousepad-ul G-SR SE este varianta imprimată a modelului din seria ZOWIE G-SR, cu suprafaţă mare pentru desfăşurarea sesiunilor de gaming. ZOWIE CELERITAS II este o tastatură optimizată pentru tastare precisă şi durabilitate peste medie.

Tastele prevăzute cu arc metalic permit apăsarea cu o forţă crescută şi au o durată de viaţă ridicată, îndeplind standardele eSports. CELERITAS II se foloseşte de un switch optic ce permite jucătorilor să evite apăsări duble ale tastei. De asemenea, noul model dispune de taste iluminate, dotate cu mai multe nivele de luminozitate care pot fi ajustate sau oprite. Iluminarea promite o experienţă confortabilă indiferent dacă te joci în dormitor cu luminile stinse sau în turneu sub lumina reflectoarelor.

Testată la evenimente de gaming majore, înainte de a fi disponibilă la vânzare, tastatura CELERITAS II şi-a demonstrat stabilitatea şi confortul în utilizare direct în comunitatea gamerilor profesionişti.

Mousepad-ul ZOWIE G-SR SE este lansat în răspuns la cerinţele fanilor de a avea un mousepad similar cu vechiul model G-SR pe albastru, complet cu imprimeul apreciat pentru senzaţia oferită la atingere.

Tastatura ZOWIE CELERITAS II şi mousepad-ul G-SR SE vor fi disponibile în românia începând cu luna august.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult