BenQ TK800, un proiector 4K HDR pentru fanii transmisiunilor sportive

08.03.2018
BenQ TK800, un proiector 4K HDR pentru fanii transmisiunilor sportive

BenQ continuă diversificarea ofertei de proiectoare 4K pentru divertisment cu un model HDR adresat pasionaţilor de fotbal şi sport în general.

Cu nume complet BenQ TK800 4K HDR, dispozitivul poate atinge o luminozitate impresionantă, de 3000 lumeni, permiţând amplasarea în încăperi bine iluminate. Alternativ, putem opta pentru proiecţia ad-hoc în spaţii deschise, folosind peretele unei clădiri pentru obţinerea unei imagini cu diagonală cât mai extinsă.

Proiectorul foloseşte tehnologie single-DMD DLP cu un singur chip de 0.47”, permiţând obţinerea unui design destul de compact, care poate fi acomodat în majoritatea locuinţelor. Imaginile proiectate la rezoluţie 4K HDR sunt redată folosind rată de refresh la 120Hz pentru cursivitate deplină a mişcărilor şi acoperă 92% din spectrul de culoare Rec. 709, folosit în producţiile de cinema. Calitatea imaginii este optimizată cu ajutorul tehnologiei Auto HDR Color Rendition, implementată de BenQ pentru obţinerea unui nivel optim de contrast şi luminozitate.

Desigur, din repertoriul de facilităţi nu puteau lipsi modul Fotbal, care optimizează atât aspectul imaginii cât şi sunetul redat prin difuzoarele cu putere de 2x 5W.

Cu preţ de 1500 dolari, BenQ TK800 nu este cea mai ieftină opţiune pentru un videoproiector multimedia, însă performanţele oferite ar putea justifica eforul financiar suplimentar.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult