Developare la picnic

30.10.2007
Developare la picnic

Daca ar fi ceva mai mici, noile imprimante foto SELPHY ES2 si ES20 ar putea intra intr-un buzunar generos.

Ambele au dimesiunile de 21,3 (inaltime)x18,9 (latime)x13 (grosime) cm, dar sunt capabile sa imprime fotografii la dimensiuni de carte postala (14,8×10 cm) in 69 de secunde.

Singurele diferente dintre cele noua sunt dimensiunile ecranelor LCD (2,5 inci la ES20 si 3 inci la ES2) si posibilitatea montarii unei baterii la modelul ES2 care rezista la aproximativ 50 de printari inainte de reincarcare.

Cu alte cuvinte, o poti lua cu tine cand pleci la iarba verde, ca sa dai pe loc pozele prietenilor sau bunicii. Ca sa faci operatiunea asta, conectezi fotocamera la imprimanta prin USB sau muti cardul de memorie de la una la cealalta. Ambele modele se inteleg cu aproape toate cardurile flash cunoscute de om.

Daca vrei sa tiparesti pozele din mobil, cumperi separat un adaptor Bluetooth pe nume BU-20 pentru imprimanta. Nu te complici cu tot felul de cartuse si cerneluri. Microtiparnitele se alimenteaza cu niste casete care contin tot ce-ti trebuie ca sa tiparesti, inclusiv hartie.

Dupa ce a iesit, poti pune mana pe poza pentru ca are o suprafata protectoare din plastic care impiedica intinderea culorilor. Canon garanteaza ca pozele nu vor pati nimic nici dupa 100 de ani daca le pastrezi frumos in album. Ajung in curand si in Romania. www.canon-europe.com;  www.canon.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News