HyperX aduce în România Pulsefire FPS, un mouse conceput pentru jucătorii FPS profesionişti

25.04.2017
HyperX aduce în România Pulsefire FPS, un mouse conceput pentru jucătorii FPS profesionişti

HyperX lansează pentru piaţa din România un nou mouse de gaming adaptat pentru a răspunde cerinţelor jucătorilor FPS profesionişti şi amatori, care îşi doresc un mouse de gaming precis şi stabil.

Pulsefire FPS are la bază senzorul PixArt 3310, proiectat pentru a oferi o urmărire precisă. Butoanele Omron, cu fiabilitate de 20 de milioane de click-uri, sunt utilizate pentru a obţine timpi scăzuţi de răspuns.

Primul mouse de gaming de la HyperX a fost distins cu premiul pentru design RED DOT AWARD 2017, fiind apreciat pentru calitatea design-ului şi execuţie, la care au contribuit inginerii HyperX, pe baza reacţiilor primite de la jucători profesionişti de top.

HyperX este partenerul nostru de peste 5 ani şi suntem încântaţi să utilizăm noul mouse de gaming Pulsefire FPS”, a declarat Ioann „Edward” Sukhariev, component al echipei NAVI CSGO. „Mouse-ul de gaming Pulsefire FPS satisface nevoile noastre de performanţă şi are un design confortabil, adecvat sesiunilor prelungite din timpul antrenamentelor sau competiţiilor.”

Pulsefire FPS are un design ergonomic şi este uşor, oferind aderenţă atât pentru contactul cu palma, cât şi pentru degete. Cei mai mulţi jucători utilizează setări DPI cuprinse între 400-3200 DPI, mouse-ul Pulsefire oferind patru pre-setări DPI pentru acest interval, disponibile prin atingerea unui singur buton. Greutatea de 95 de grame este ideală pentru mişcări rapide, iar lateralele anti-alunecare permit o utilizare sigură.  Mouse-ul Pulsefire FPS de la HyperX dispune de şase butoane, cablu împletit flexibil şi patine cu suprafaţă mare, permiţând astfel o alunecare lină.

Noul mouse de gaming Pulsefire FPS de la HyperX este disponibil din 24 aprilie la preţul recomandat de 249 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult