HyperX lansează tastatura de gaming RGB şi mouse-ul Pulsefire, alături de căştile Cloud Revolver S

06.01.2017
HyperX lansează tastatura de gaming RGB şi mouse-ul Pulsefire, alături de căştile Cloud Revolver S

HyperX completează oferta de accesorii adresate gamerilor cu tastatura HyperX ALLOYTM RGB Gaming Keyboard, mouse-ul PulsefireTM Gaming Mouse şi două versiuni noi de tastaturi mecanice ALLOY FPSTM pentru gaming, cu opţiuni Cherry MX roşu sau maro.

Noua gamă de periferice pentru gaming îi va face şi pe jucătorii ocazionali să se simtă ca nişte profesionişti.  Produsele HyperX sunt utilizate de campioni de esports precum şi de jucători ocazionali, pentru că oferă performanţa şi calitatea necesare pentru a câştiga. Suntem dedicaţi creării celor mai bune produse de pe piaţă pentru toţi gamerii – pe PC sau consolă – la un preţ accesibil”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România şi Bulgaria.

Lansările HyperX de la CES 2017 includ:

  • Tastatura de Gaming ALLOYTM RGB – design complet nou, cu taste multimedia dedicate si iluminare LED multicoloră. Tastatură ALLOY RGB le va permite gamerilor să personalizeze şi să controleze setările cheie de culoare şi include o carcasă dintr-un aliaj metalic pentru rezistenţă.
  • Mouse de Gaming Pulsefire, proiectat pentru gamerii profesionişti. Acesta include un senzor optic pentru gaming cu patru pre-setări DPI cu indicatori LED (400/800/1600/3200). Gamerii pot schimba setările fără ajutorul unui software, iar Pulsefire oferă funcţiile pe care aceştia le caută la un nivel de preţ accesibil.
  • Tastaturi de Gaming ALLOY FPSTM roşie sau maro – include un cadru din aliaj de oţel cu un aspect ergonomic care le permite gamerilor să maximizeze spaţiul desktop-ului. Gamerii au acum opţiuni de switch şi taste WASD roşii pentru o senzaţie tactilă şi performanţa necesară gamingului FPS. Tastatura oferă de asemenea, profile iluminate LED fără a fi nevoie de software. Cu un cablu detaşabil şi o plasă de stocare, tastatura este perfectă pentru gamerii aflaţi în mişcare.

Totodată, HyperX prezintă şi Cloud Revolver S, primele căşti pentru gaming cu sunet surround Dolby

Cele mai performante căşti pentru gaming din portofoliul HyperX, Cloud RevolverTM S oferă sunet surround Dolby pe 7.1 canale.

HyperX a inclus tehnologia Dolby Headphone într-un nou adaptor USB de reţea, care oferă sunet imersiv şi de calitate superioară, prin simpla apăsare a unui buton. Spuma cu memorie HyperX Signature şi design-ul mai lat al benzii pentru cap sporesc confortul în timpul sesiunilor de jocuri.

Noile căşti premium oferă suport multi-platformă, difuzoare de 50mm şi un microfon de anulare a zgomotului, conceput pentru a fi utilizat de jucătorii profesionişti şi echipele de sporturi electronice.

Căştile HyperX Cloud Revolver S le oferă jucătorilor profesionişti sunet, performanţă şi confort premium cu un singur click. După un singur click utilizatorii vor auzi instantaneu calitatea sunetului Dolby. Pentru jocuri, vizionare de filme sau pentru a asculta muzică – noile căşti Cloud Revolver S vă oferă experienţa şi calitatea sunetului de cinema”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România şi Bulgaria.

Disponibilitate

Prezentate la târgul internaţional CES 2017, în perioada 5-8 ianuarie 2017, echipamentele de gaming HyperX vor fi disponibile începând cu luna aprilie (mouse-ul Gaming Pulsefire), respectiv intervalul Q3-2017 (tastatura de Gaming ALLOYTM RGB).

Căştile Cloud Revolver S (preţ recomandat de vânzare 169,99 euro) vor fi disponibile din 14 martie 2017, prin intermediul reţelei de magazine partenere HyperX.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult