Lenovo N5902 – tastatură HTPC cu taste iluminate şi trackpad optic

13.10.2011
Lenovo N5902 - tastatură HTPC cu taste iluminate şi trackpad optic

În urmă cu trei ani Lenovo lansa modelul N5901, o tastatură wireless pentru sisteme HTPC, prevăzută cu taste multimedia şi un trackball ce îndeplinea rolul de mouse.

Lenovo N5902

Produsul comercializat şi în ţara noastră a devenit destul de popular printre cei aflaţi în căutarea unei modalităţi de a controla PC-ul de la distanţă, aşezaţi într-un fotoliu confortabil în timp ce urmăresc filmele preferate.

Fără a reproiecta de la zero un produs oricum apreciat, Lenovo a decis să adreseze limitările pentru care a fost criticată prima versiune, instalând o tastatură iluminată şi remodelată pentru mai mult confort, alături de un trackpad optic pentru funcţia de mouse. Tastele dedicate pentru click stânga/dreapta sunt ceva mai bine definite şi probabil mai uşor de apăsat.

Lenovo N5902.

Lenovo N5902 este livrată alături de un mini-adaptor USB wireless, cu rază de acţiune de până la 10 metri. Alimentarea este asigurată de două baterii AA, capabile să asigure o autonomie de aproximativ 3 luni.

În loc de plastic lucios, noua versiune a tastaturii a primit un finisaj mat, rezistent la murdărire şi ornat cu o ramă cromată ce înconjoară grupul de taste.

Tastatura Lenovo N5902 poate fi achiziţionată pentru suma de 60 dolari, la fel ca şi versiunea pe care o înlocuielşte.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News