Logitech a anunţat noul mouse pentru jocuri G302 Daedalus Prime MOBA

04.11.2014
Logitech a anunţat noul mouse pentru jocuri G302 Daedalus Prime MOBA

Logitech a anunţat astăzi lansarea celui mai proaspăt membru al familiei sale de periferice dedicate amatorilor de jocuri, noul mouse G302 Daedalus Prime MOBA lăudându-se cu butoane special concepute pentru apăsări rapide repetate, deja cunoscutul sistem optic Delta Zero şi o carcasă ergonomică ambidextră.

Testat de echipele profesioniste de gaming din întreaga lume, cum ar fi Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze şi Invictus Gaming, Logitech G302 este un mouse conceput să facă fată cerinţelor Multiplayer Online Battle Arena (MOBA), de unde a moştenit de altfel şi sufixul denumirii.

Noul mouse Logitech foloseşte acelaşi sistem optic Delta Zero pe care l-am apreciat la G502 Proteus Core, compania lăudându-se cu combinaţia optimă dintre lentilă, algoritmii de procesare şi calitatea senzorului. G302 Daedalus Prime MOBA plusează însă cu şase butoane programabile care folosesc un sistem de tensionare cu arcuri metalice care promit 20.000.000 de apăsări şi o sensibilitate suficient de mare pentru interpretarea corectă a cinci apăsări pe secundă.

Logitech G302 Daedalus Prime MOBA oferă o carcasă ergonomică ambidextră cu picioruşe cu fricţiune redusă, oferă opţiuni avansate pentru programarea celor şase butoane şi un sistem rapid de schimbare a rezoluţiei senzorului. Noul periferic Logitech va fi disponibil începând cu această lună la un preţ de 50 de euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News