Logitech a lansat AudioHub – sistem audio pentru notebook-uri

11.09.2007
Logitech a lansat AudioHub – sistem audio pentru notebook-uri

Din ce în ce mai mulţi oameni se ataşează de laptop, unii chiar renunţă la clasicul desktop în favoarea calculatorului portabil, iar în aceste condiţii necesitatea de a avea un sunet decent devine una dintre priorităţi – pentru că, să fim serioşi, cel reprodus de către difuzoarele încorporate ale notebook-urilor este sub orice critică. Logitech oferă o soluţie audio excelentă, boxele 2.1 AudioHub Notebook Speaker System.

AudioHub dispune de un sistem de prindere dintr-o bucată (“one-piece”), ajustabil al boxelor, care îl face eficient de utilizat împreună cu majoritatea laptop-urilor, iar înălţimea de aproape 9 cm şi design-ul lucios, discret, îl fac potrivit oriunde în casă.

Cele trei boxe şi subwoofer-ul integrat creează un balans audio remarcabil, cu sunete înalte clare şi sunete joase rezonante. Butonul pentru anularea sunetului are rol de “mute”, nu închide hub-ul USB integrat. Acesta dispune de trei port-uri USB de mare viteză pe care ţi le recomand să le foloseşti – astfel nu mai eşti nevoit să deconectezi fiecare echipament în parte, decuplezi direct hub-ul.

Logitech AudioHub Notebook Speakers va fi disponibil în Statele Unite şi Europa începând cu luna octombrie, la un preţ recomandat de 99,99 Euro.

Logitech Audiohub

Logitech Audiohub

Urmărește Go4IT.ro pe Google News