Logitech a lansat un sistem audio premium pentru birou, cu conectare bluetooth şi design compact

05.09.2017
Logitech a lansat un sistem audio premium pentru birou, cu conectare bluetooth şi design compact

Logitech MX Sound este un sistem audio bluetooth pentru birou, echipat cu difuzoare de calitate premium şi canal reflex amplasat pe spatele boxei, menit să amplifice efectele audio din filme şi bass-ul melodiilor preferate.

Incintele acustice cu dimensiuni compacte adăpostesc difuzoare cu o putere de 24W, designul optimizat ajutând la maximizarea fidelităţii audio şi a efectelor de bass.

Controlul tactil bazat pe iluminare laterală facilitează ajustarea volumului sau conectarea cu alte dispozitive prin bluetooth. Modul standby se activează automat după 20 de minute de inactivitate, ajutând astfel la conservarea bateriei.

Designul exterior cu inele argintii îmbrăcate în pânză poate fi asortat cu uşurinţă altor accesorii premium de birou de la Logitech, cum ar fi tastatura Logitech CRAFT echipată un disc multifuncţional pentru proiecte creative, presenter-ul Logitech Spotlight şi mouse-ul Logitech MX Master 2S.

Boxele Logitech MX Sound sunt disponibile începând cu această lună la preţul de 99.99 euro, direct din site-ul logitech.com.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult