Logitech G lansează o nouă tastatură mecanică RGB

05.02.2016
Logitech G lansează o nouă tastatură mecanică RGB

Logitech a lansat tastatura mecanică RGB full-size G810 Orion Spectrum, adresată pasionaţilor de jocuri PC. Logitech G810 Orion Spectrum RGB vine la pachet cu switch-urile mecanice Romer-G, cu 25% mai rapide decât cele folosite cu tastaturile mecanice standard, suport pentru comenzi media dedicate şi iluminare RGB personalizată.

Logitech G810 Orion Spectrum RGB

Cu un punct de acţionare de numai 1,5mm, tastele mecanice Romer-G primesc mai repede comenzile, oferind utilizatorilor un avantaj decisiv în jocurile competitive. Tastele oferite de G810 Orion Spectrum rezistă la 70 de milioane de apăsari, cu 40% mai mult decât orice altă tastatură standard de pe piaţa perifericelor.

Prin intermediul Logitech Gaming Software (LGS), iluminarea tastaturii poate fi personalizată la nivelul fiecărei taste, alegând dintr-un spectru de 16,8 milioane de culori. Sincronizarea G810 Orion Spectrum cu alte produse Logitech G este de asemenea facilă. Utilizatorii pot personaliza taste prin intermediul culorilor, ţinând astfel mai uşor evidenţa diferitelor comenzi sau configurări. Iluminarea centrală permite de asemenea accesarea şi identificarea mai uşoară a tastelor în condiţii de întuneric.

LGS vine prestabilit cu variante diferite de iluminare pentru peste 300 de jocuri, astfel încât personalizarea este extrem de facilă. Alternativ, putem personaliza comenzile jocurilor preferate prin intermediul tastelor personalizabile, sau creând comenzi macro pe tastele F1-F12. Controlul iluminării RGB este de asemena posibil pentru a determina în funcţie de diverse situaţii ce taste sunt dezactivate în timpul jocului

Modelul Logitech G810 Orion Spectrum vine echipat cu taste media dedicate care deţin funcţia de a reda, a pune pauză sau a întrerupe sonorul atât pentru clipurile video cât şi pentru muzica. Aceste comenzi permit folosirea lor pe durata oricărui joc fără a mai întrerupe sesiunile şi misiunile aflate în derulare. Utilizatorii pot folosi de asemenea butonul roller din partea dreapta sus a tastaturii pentru a controla volumul sau pentru a schimba melodiile.

Tastatura G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming va putea fi disponibilă în Europa de la mijlocul lunii februarie 2016 la un preţ recomandat de 189 EUR.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult