Logitech G lansează tastatura mecanică G613 LIGHTSPEED şi mouse-ul G603 LIGHTSPEED

04.09.2017
Logitech G lansează tastatura mecanică G613 LIGHTSPEED şi mouse-ul G603 LIGHTSPEED

Logitech G wireless G603 LIGHTSPEED şi G613 LIGHTSPEED, sunt periferice wireless care promit să îmbunătăţească performanţa în sesiunile de jocuri PC.

Logitech G603 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse face parte din noua generaţie de mouşi de gaming care folosesc senzorul optic Hero şi tehnologia wireless LIGHTSPEED. De asemenea, Logitech G oferă şi G840 XL Gaming Mouse Pad, un mouse pad de o calitate superioară.

Logitech G613 LIGHTSPEED Wireless Mechanical Gaming Keyboard este o tastatură creată pentru gameri care apreciază experienţa folosirii switch-urilor mecanice şi doresc mai multă libertate în timpul sesiunilor de gaming.

Prescurtare pentru High Efficiency Rated Optical, senzorul HERO suportă rezoluţia de 12.000 DPI în condiţiile unui consum de energie mult redus, eficienţa de zece ori mai mare decât generaţiile anterioare de senzori permiţând funcţionarea îndelungată pe baterie, Logitech G603 oferind peste 500 de ore de joc la performanţă maximă.

Echipată cu tehnologia LIGHTSPEED, tastatura Logitech G613 are o latenţă la tastare de numai 1ms şi suport pentru conectivitate Bluetooth, permiţând asocierea cu mai multe dispozitive simultan.

Alimentată cu două baterii AA, tastatura poate oferi până la 18 luni de autonomie. De asemenea, Logitech G613 include 6 taste programabile G-keys, configurabile pentru comenzi macro şi in-app. O altă caracteristică este prezenţa tastelor mecanice cu switch-uri Romer-G, apreciate pentru rezistenţă şi senzaţia oferită la tastare. Switch-urile Romer-G sunt acţionate de la o distanţă de 1.5mm, făcând procesul de tastare cu până la 25% mai rapid.

Preţuri şi disponibilitate

Mouse-ul wireless de gaming Logitech G603 LIGHTSPEED şi tastatura wireless mecanică G613 LIGHTSPEED vor fi disponibile începând cu luna septembrie 2017, la un preţ recomandat de 79.99 EUR, respectiv 149 EUR. Mouse pad-ul G840 XL va fi disponibil la preţul de 49.99 EUR.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult