Logitech lansează MX Vertical, un mouse ergonomic cu design mai puţin obişnuit

20.08.2018
Logitech lansează MX Vertical, un mouse ergonomic cu design mai puţin obişnuit

Logitech MX Vertical, îmbie designul ergonomic al unei carcase gândită pentru folosire din poziţie verticală cu performanţa dispozitivelor de top din seria MX.

Designul lui MX Vertical este conceput pentru a reduce efortul depus de antebraţ şi presiunea la încheietura mâinii, evitând astfel durerile de articulaţii în cazul folosirii pe durate mai mari de timp. Carcasa cu ungi vertical de 57 de grade este optimizată pentru o poziţie ergonomică, fără a compromite productivitatea.

Ştim că mulţi dintre utilizatorii de PC experimentează disconfort sau durere în palmă, antebraţ sau la nivelul încheieturii”, menţionează Delphine Donne-Crock, manager general al departamentului de creativitate şi productivitate Logitech. “Pentru a ne adresa acestei probleme, am creat cel mai ergonomic mouse realizat de noi, MX Vertical, conceput pentru o poziţie cât mai naturală de utilizare. Unghiul unic este optimizat pentru o postură ergonomică şi reduce atât presiunea încheieturii mâinii cât şi efortul antebraţului. Cu MX Vertical puteţi maximiza productivitatea în confort total”.

Designul permite reducerea activităţii musculare cu până la 10% comparativ cu un mouse standard. Forma confortabilă este gândită să se potrivească la diferite forme şi dimensiuni de mâini, iar textura cauciucată de la suprafaţă şi suportul pentru degetul mare asigură o apucare puternică şi naturală a dispozitivului.

MX Vertical are încorporat un senzor optic cu rezoluţie 4.000 DPI, de patru ori mai precis decât cel regăsit într-un mouse standard de la gama inferioară de preţuri. Utilizatorul are la dispoziţie şi un comutator care permite ajustarea vitezei DPI.

Logitech MX Vertical dispune de un acumulator care poate oferi până la 4 luni de utilizare cu o singură încărcare completă.

Dispunând de tehnologiile Logitech Easy-Switch şi Logitech Flow, MX Vertical poate fi asociat cu două PC-uri simultan şi chiar copia şi transfera imagini sau documente între ele.

Mouse-ul Logitech MX Vertical va fi disponibil începând din luna septembrie (precomandă pe Logitech.com începând cu 20 august), la un preţ recomandat de 99,99 dolari.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult