Logitech lansează sistemul audio G560 şi tastatura mecanică G513 cu noul sistem de iluminare LIGHTSYNC

15.03.2018
Logitech lansează sistemul audio G560 şi tastatura mecanică G513 cu noul sistem de iluminare LIGHTSYNC

Gama de periferice de gaming Logitech G se extinde astăzi cu două noi produse: sistemul audio G560 şi o tastatura mecanică G513. Acestea beneficiază de noua tehnologie proprietară LIGHTSYNC, care sincronizează LED-urile RGB de pe produsele compatibile pentru a „îmbogăţi” experienţa, cu efecte vizuale afectate de acţiunile din joc.

Sistemul audio Logitech G560 beneficiază de două difuzoare stereo şi un subwoofer, cu o putere totală de 120 W. Difuzoarele sunt echipate cu sistemul de iluminare LIGHTSYNC, bazat pe LED-uri RGB care pot afişa 16,8 milioane de culori pe patru zone, cât şi de tehnologii audio precum 3D Audio şi DTS:X Ultra 1.0. De asemenea, utilizatorii au opţiunea de a lega boxele folosind o mufă USB, un jack audio de 3,5mm sau chiar Bluetooth, în timp ce tehnologia Easy-Switch asigură comutarea rapidă între surse, cât şi utilizarea mai multor surse simultan.

Tastatura G513 pare să fie o evoluţie a modelul G413, fiind livrată cu un design similar, construcţia fiind realizată dintr-o  bază de plastic şi o placă metalică la baza butoanelor. Aceasta beneficiază de asemenea de LED-uri RGB şi de tehnologia LIGHTSYNC şi va fi disponibilă în două variante: cu switch-uri proprietare Romer-G Tactile sau Romer-G Linear. Versiunea „Tactile” este practic rebranding-ul modelului Romer-G care exista deja pe piaţă, care oferă o reacţie subtilă la apăsare, în timp ce versiunea Linear asigură o apăsare lină până la capăt. Tastatura beneficiază şi de un port USB pass-through, cât şi de un palm rest care poate fi detaşat.

Ambele produse sunt realizate pentru a completa oferta de accesorii Logitech pentru fanii mouse-ului G502 Proteus Spectrum, cel mai popular model din oferta Logitech. Lansarea pe piaţă va avea loc la începutul lunii aprilie, sistemul audio G560 urmând să fie listat în magazinele de specialitate la un preţ recomandat de 1.149 lei, în timp ce tastatura, în ambele variante va fi listată la preţul de 799 lei.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult