Logitech lansează tastatura G413: construcţie din aluminiu şi switch-uri mecanice

19.04.2017
Logitech lansează tastatura G413: construcţie din aluminiu şi switch-uri mecanice

Logitech a anunţat lansarea unei noi tastaturi din gama de gaming „G” cu butoane mecanice. Aceasta se numeşte G413 şi vine în două variante. Desigur, aceasta foloseşte switch-urile proprietare Romer-G, dezvoltate în parteneriat cu Omron şi pare să fie dedicată celor care îşi doresc o tastatură mecanică de calitate la un preţ mai mic decât ceea ce se găseşte în acest moment în oferta companiei.

G413 va fi disponibilă la raf în două culori: Carbon şi Silver. Diferenţele între ele sunt însă doar estetice. Modelul G413 Carbon vine în culoare neagră cu iluminare de culoare roşie, în timp ce G413 Silver se livrează cu carcasă argintie şi iluminare albă. Ambele modele beneficiază de construcţie metalică şi un port USB pentru conectarea altor accesorii.

Se pare că Logitech a apelat la un layout standardizat, fără butoane de gaming dedicate în plus, anumite funcţii speciale fiind accesate prin apăsarea butonului FN (volum, control multimedia, game mode, iluminare, etc.). Butonul FN poate fi de asemenea configurat prin intermediul software-ului Logitech Gaming Software pentru a activa alte funcţii pe care utilizatorii şi le doresc.

Asemeni altor modele de tastaturi cu retroiluminare de la Logitech G413 beneficiază de Precision Key Lighting, o tehnologie care luminează doar inscripţiile de pe taste şi nu fundalul acestora, oferind o experienţă de utilizare plăcută chiar şiu pe întuneric.

Tastatura va ajunge în magazinele din toată lumea în cursul lunii aprilie la un preţ recomandat de 99 de euro. Pentru moment, modelul G413 Silver va fi exclusiv lanţului de magazine Best Buy din Statele Unite ale Americii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult