Ozone anunţă căştile de gaming Ekho H80, cu microfon retractabil şi iluminare RGB

17.11.2016
Ozone anunţă căştile de gaming Ekho H80, cu microfon retractabil şi iluminare RGB

Producătorul de accesorii pentru gaming Ozone a anunţat lansarea căştilor Ekho  H80 7.1 Virtual Sound. Compania promite că tehnologia Virtual Sound le va permite gamerilor să localizeze după sunet inamicii în jocuri, în orice direcţie s-ar afla aceştia.

 

Căştile dispun pe lateral de iluminare RGB, o caracteristică care poate fi controlată prin intermediul software-ului dedicat. Aplicaţia dispune şi o funcţie, numită Magic Voice, prin intermediul căreia vocea celui care vorbeşte poate fi schimbată, pentru a suna altfel (poate fi adăugat un ecou sau transformată în vocea unui monstru).

 

 

La fel ca şi alte modele de căşti de la Ozono, microfonul este retractabil. Astfel, acesta poate fi scos din lăcaşul lui doar atunci când este nevoie de el, în jocuri sau în aplicaţii precum Skype. Este micşorată astfel şi posibilitatea ca acesta să fie deteriorat.

 

Căştile Ozone H80 Ekho sunt disponibile începând cu această lună la preţul de 90 de euro.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult