Philips Fidelio M2L, primele căşti cu conectivitate Lightning create special pentru iPhone

11.09.2014
Philips Fidelio M2L, primele căşti cu conectivitate Lightning create special pentru iPhone

Apple a eliminat din oferta sa vechea tabletă iPad 2 în luna martie a acestui an şi, odată cu lansarea noilor telefoane iPhone 6, a înlăturat de pe site şi produsele iPhone 4S şi iPod Classic. Odată cu dispariţia acestora, vechiul conector cu 30 de pini a devenit o parte din istoria Apple, iar Philips încearcă să profite de acest moment pentru a anunţa prima pereche de căşti cu conectivitate Lightning.

Telefoanele şi tabletele Apple folosesc etaje audio de bună calitate, însă cei care îşi doresc mai mult ar putea arunca o privire către noile căşti Fidelio M2L de la Philips. Apple a extins certificarea Made for iPhone în luna iunie a acestui an, iar printre produsele nou acceptate se numără şi căştile audio.

Philips Fidelio M2L se conectează direct la portul Lightning al telefonului sau tabletei Apple, care oferă şi energia electrică necesară alimentării, şi oferă un DAC de înaltă calitate cu decodare 24bit/48KHz. Acest etaj audio este completat de difuzoarele de 40 de milimetri cu magneţi din neodim şi arhitectură închisă, Philips promiţând o calitate foarte bună a sunetului prin evitarea etajului audio analogic din telefon sau tabletă şi utilizarea unor componente superioare.

Fidelio M2L nu sunt primele căşti Philips special concepute pentru iPhone, compania lansând acum vreo 4 ani un model care se conecta direct la vechiul port cu 30 de pini. Compania Sony a anunţat acum o săptămână căştile MDR-1ADAC, care includ şi ele un DAC de înalta calitate şi oferă, printre altele, şi intrare Lightning. Această soluţie foloseşte însă o baterie internă şi nu profită de alimentarea oferită de portul Lightning, nebucurându-se astfel de portabilitatea modelului Philips.

Noile căşti Philips pentru iPhone vor ajunge pe piaţă în luna decembrie la un preţ de 250€.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News