Qwerkywriter, o tastatură Bluetooth pentru cei nostalgici după maşinile de scris

09.03.2016
Qwerkywriter, o tastatură Bluetooth pentru cei nostalgici după maşinile de scris

Pe piaţă sunt disponibile sute de modele de tastaturi Bluetooth pentru smartphone-uri şi tablete. Qwerkywriter este un model unic, cu design elegant, care speră să-i atragă pe cei care sunt nostalgici după epoca maşinilor de scris sau care sunt pasionaţi de aceste dispozitive.

Amplasarea tastelor pe Qwerkywriter este identică cu cea de pe maşinile de scris. Tastele sunt rotunde, iar tastatura este realizată din aluminiu. Mai mult, dispozitivul dispune de un suport pentru terminale mobile cu dimensiuni cuprinse între 5 şi 8 inci.

Qwerkywriter dispune şi de un element caracteristic maşinilor de scris – maneta prin care se făcea trecerea la începutul rândului. Doar că în acest caz aceasta este o tastă programabilă care funcţionează implicit ca „Enter”.

Autonomia bateriei de pe Qwerkywriter este de până la trei luni la o încărcare completă.

Din nefericire, preţul acestei tastaturi este unul „piperat” – 350 de dolari. De aceşti bani poate fi achiziţionată o tabletă performantă. Mai mult, greutatea de 1,36 Kg face dispozitivul dificil de transportat în geantă sau rucsac.
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult