Razer lansează Abyssus Essential, un mouse entry-level compatibil cu tehnologia de iluminare Chroma

27.04.2018
Razer lansează Abyssus Essential, un mouse entry-level compatibil cu tehnologia de iluminare Chroma

Compania Razer a pornit la drum cu perifericele de gaming şi chiar dacă în ultima vreme auzim despre produse din portofoliul său de pe piaţa de smartphone-uri sau de laptop-uri, aceasta în continuare lucrează la dezvoltarea de mouşi şi tastaturi. Cel mai nou mouse Razer se numeşte Abyssus Essential şi se adresează segmentului entry-level de mouşi de gaming, fiind echipat şi cu sistemul de iluminare proprietar Chroma, compatibil deja cu multe jocuri şi aplicaţii.

Razer Abyssus nu este un model tocmai nou, fiind deja pe piaţă două variante ale acestui mouse. Abyssus Essential vine însă cu iluminare RGB Chroma, o noutate pentru această gamă de produse, cât şi cu un senzor îmbunătăţit cu rezoluţie de 7.200 dpi. Acesta este primul mouse Razer care beneficiază şi de iluminare în partea de jos, cu luminiţe care pot fi reflectate de mousepad. Nu în ultimul rând, acest model este realizat în aşa fel încât gamerii să îl poată folosi cu oricare dintre mâini, forma sa fiind simetrică.

Abyssus Essential este astfel poziţionat în gama entry-level alături de alte produse Razer mai ieftine, precum tastatura „dome switch” Cynosa Chroma şi mouse pad-ul Goliathus Chroma, acestea putând fi sincronizate între ele pentru efectele de iluminare, oferind rezultate similare din punct de vedere vizual cu produsele mai scumpe din gamă.

Razer Abyssus Essential este disponibil acum în oferta magazinelor de specialitate din România la un preţ echivalent cu 50 de euro, adică aproximativ 250 de lei.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult