Razer Ouroboros, mouse pentru jucătorii de elită

Razer Ouroboros, mouse pentru jucătorii de elită

Celebru producător de periferice Razer a anunţat astăzi lansarea unui nou model de mouse destinat jucătorilor pasionaţi: Ouroboros.

Noul periferic de la Razer oferă un senzor laser cu o rezoluţie maximă de 8200 dpi şi conectivitate wireless. Producătorul promite o autonomie de 12 ore de utilizare continuă cu o singură baterie AA, existând şi posibilitatea conectării directe la un port USB pentru cei care au mai multă încredere într-un mouse cu fir.

Ouroboros merge pe urmele modelului R.A.T 9 al rivalilor Mad Katz, oferind 11 butoane programabile, mecanism pentru ajustarea poziţiei suportului podului palmei cu o cursă de 2,3 centimetri şi suprafeţele laterale de sprijin detaşabile. Mouse-ul Razer oferă şi un buton pentru controlul manual temporar al sensibilităţii maxime şi promite latenţe maxime de 1ms atunci când este utilizat ca mouse wireless.

Cei cărora perifericul le face cu ochiul, mai ales că şi design-ul este ambidextru, vor trebui să aştepte însă până în trimestrul patru. Timp suficient pentru a umple puşculiţa deoarece Ouroboros va costa 129 de dolari.

Razer Ouroboros

Razer Ouroboros

Razer Ouroboros

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News