SteelSeries lansează mauşii Sensei 310 şi Rival 310, care dispun de un nou tip de senzor optic

SteelSeries a lansat senzorul optic TrueMove3, despre care compania susţine că este primul cu performanţe reale 1-la-1. Senzorul a fost inclus pe noile modele SteelSeries Sensei 310 şi Rival 310, anunţate cu această ocazie.

 

TrueMove3 este un senzor optic (12.000 CPI, 350 IPS) dezvoltat de SteelSeries împreună cu liderul din industria de profil, PixArt. „Latenţa sa ultra-scăzută şi depistarea rapidă oferă cea mai naturală şi precisă mişcare a mouse-ului. Spre deosebire de alţi senzori, dezavantajaţi de o reducere ineficientă a vibraţiilor şi latenţa în depistarea mişcării, posibilităţile senzorului TrueMove3 de depistare 1-la-1 în intervalul 100 – 3.500 CPI asigură adevărata performanţă pentru eSport”, potrivit unui comunicat al SteelSeries. 

 

Sensei 310 şi Rival 310

 

Noul Sensei 310 are tehnologie şi caracteristici îmbunătăţite, în acelaşi design ambidextru. Mausul dispune de 8 butoane programabile. Rival 310 este cel mai nou membru al seriei Rival. Modelul este dotat cu acelaşi senzor TrueMove3, dar a fost gândit pentru dreptaci şi include 6 butoane programabile.

 

Modele SteelSeries Sensei 310 şi Rival 310 vor fi disponibile în România începând cu a doua jumătate a lunii august la un preţ recomandat de 320 de lei.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat