Trust Gaming lansează GXT 180 Kusan, un mouse de gaming pentru gameri competitivi

08.02.2018
 Trust Gaming lansează GXT 180 Kusan, un mouse de gaming pentru gameri competitivi

Trust Gaming GXT 180 Kusan beneficiază de un senzpr Pixart 3325 de înalta precizie şi software care permite programarea individuală a celor 6 butoane cu diferite acţiuni, îmbunătăţind viteza de reacţie.

GXT 180 Kusan dispune de memorie internă integrată, având posibilitatea de a stoca setarile optimizate în 5 profile distincte.  Acest lucru permite schimbarea jocului sau al PC-ului fără a mai fi nevoie de reconfigurarea mouseului. Cablul de 180cm este foloseşte o suprafaţa de cauciuc  care împiedică întinderea şi răsucirea.

Mouse-ul dispune de luminare RGB, care poate fi personalizată prin software pentru a acomoda orice setup de gaming, iar forma ambidextră face din Kusan un mouse uşor de folosit pentru ambele măini.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult