UE ROLL – sunet puternic, oriunde (REVIEW)

22.09.2016
UE ROLL - sunet puternic, oriunde (REVIEW)
Prezentare

Cu dimensiuni compacte, durată mare de folosire a bateriei şi bine protejată de umezeală şi praf, UE ROLL este genul de accesoriu care nu trebuie să lipsească în vacanţă.

Prezentare                                                                             

Boxă wireless portabilă, UE ROLL poate fi utilizată cu orice smartphone, tabletă sau laptop, asociind până la opt dispozitive care sunt conectate automat prin simpla activare a funcţiei bluetooth.

Disponibilă în mai mule versiuni de culoare, boxa UE ROLL ia forma unui disc uşor de transportat şi manevrat, graţie includerii unei corzi elastice care permite ataşarea rapidă de rucsacul de călătorie sau alt obiect din imediata apropiere.

Cu greutate de 330 grame, carcasa solid construită poate rezista fără probleme la căzături şi lovituri accidentale. Spatele este acoperit cu un finisaj cauciucat rezistent la uzură şi uşor de curăţat, iar la faţă avem o ţesătură din material sintetic, de asemenea rezistent la rupere şi simplu de curăţat prin clătirea cu apă.

Acumulatorul încorporat este dimensionat pentru o autonomie de până la 9 ore la redarea de muzică, suficient pentru o zi la plajă sau o plimbare pe munte. Raza conexiunii bluetooth este de până la 20 metri în spaţiu deschis, mai mult de cât dublu faţă de ce obţinem cu o cască bluetooth obişnuită. Antena supradimensionată face minuni şi în ce priveşte stabilitatea semnalului, audiţia neavând de suferit nici  dacă dispozitivul de redare şi boxa UE ROLL sunt separate de un perete din beton sau cărămidă. Din păcate există şi un compromis de care trebuie ţinut seama – boxa UE ROLL nu include şi microfon, astfel că nu poate fi utilizată la preluarea apelurilor în modul speaker.

Beneficiind de certificare IPX7, boxa UE ROLL este complet protejată împotriva pătrunderii de praf şi umezeală, incluziv în cazul scufundării complete în apă cu o adâncime de până la 1 metru. Pentru scopul propus, dispozitivul ascunde conectorul pentru alimentare şi cel Line-in în spatele unui capac perfect etanş, care trebuie extras înainte de conectarea cablului aferent. Similar, butonul Power şi cel pentru activarea modului de sincronizare sunt plasate sub membrana cauciucată care îmbracă spatele carcasei. Mult mai uşor de acţionat, butoanele pentru volum sunt plasate sub ţesătura care acoperă faţa difuzorului şi delimitate cu simboluri
+ / – pre-aplicate în ţesătură.

 

Părţi pozitive

Design plăcut şi cu finisaje de calitate
Sunet clar şi puternic
Autonomie

Părţi negative

Fără mod speakerphone
Preţul cam piperat

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult