Ultra-portabil: Logitech VX Nano Laser

23.07.2007
Ultra-portabil: Logitech VX Nano Laser

Logitech aduce posesorilor de notebook-uri mouse-ul VX Nano Laser ce iese în evidenţă cu al său receiver minuscul, oferindu-ţi o mobilitate sporită.

Receiver-ul pe USB este atât de mic (corpul lui depăşeşte cu doar 8 mm marginea laptop-ului) încât de acum înainte nu vei mai fi nevoit să-l deconectezi după fiecare utilizare. VX Nano Laser este un mouse de top cu tehnologie MicroGear Precision, întâlnită şi la celebrii Logitech MX şi VX Revolution.

În momentul în care rotiţa se află în modul de scroll ultra-rapid, cu doar o uşoară atingere a acesteia poţi naviga prin documente mari. Pentru a comuta la modul de scroll precis click-după-click, trebuie doar să apeşi pe rotiţa de scroll. Butoanele de direcţionare înainte şi înapoi permit navigarea pe Internet fără efort de-a lungul paginilor şi documentelor, în timp ce tasta de căutare One-Touch permite afişarea instant a rezultatelor motorului de căutare preferat. Un motor laser oferă un control lin şi acurateţe în mişcare pe aproape orice suprafaţă, iar tehnologia digitală cordless 2.4 GHz a Logitech oferă o conexiune wireless puternică.

Logitech VX Nano for Notebooks urmează a fi disponibil în Statele Unite şi Europa la finele lunii august, la un preţ de aproximativ 70 Euro.

Logitech VX Nano Laser

Logitech VX Nano Laser

Urmărește Go4IT.ro pe Google News