Creative Zen Stone Plus 4 GB la 90 $ – sau de ce ţi-ai lua iPod Shuffle?

06.12.2007
Creative Zen Stone Plus 4 GB la 90 $ - sau de ce ţi-ai lua iPod Shuffle?

Versiunea cu 4 GB a lui Creative Zen Stone Plus este disponibilă oficial pe site-ul producătorului la preţul de 89.99 $. Pe lângă modul standard de redare a melodiilor este oferit un tuner FM, un microfon pentru înregistrarea vocii, un egalizator şi un ceas cu cronometru. Bateria internă Li-ion polymer are specificată o autonomie de 9,5 ore, iar ecranul OLED monocolor are rezoluţia de 64×64 de pixeli.

Creative Zen Stone Plus 4 GB

Revenim la întrebarea din titlu: de ce ţi-ai lua un iPod Shuffle care costă cu 10 $ mai puţin şi are de 4 ori mai puţină memorie? În monedă românescă, un iPod Shuffle costă 313 RON pe site-ul oficial, iar un Creative Zen Stone Plus cu 2 GB poate fi cumpărat cu mai puţin de 250 RON de la magazine online. Este adevărat că produsul lui Creative este cu 14 mm la lung şi cu 8 mm la lat, dar ecranul şi celelalte funcţii în plus compensează din plin.

Creative Zen Stone Plus 4 GB

Momentan versiunea de 4 GB a lui Creative Zen Stone Plus este disponibilă doar carcasă de culoare neagră, dar este posibil ca gama de culori să fie extinsă la cea specifică versiunii de 2 GB. Pentru mai multe informaţii despre playerul Creative Zen Stone Plus puteţi să vizitaţi site-ul oficial.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News