iRiver Mplayer, MP3 pentru cei mici

26.06.2007
iRiver Mplayer, MP3 pentru cei mici

iRiver a lansat mult aşteptatul MP3 Mplayer, inspirat de personajul universului Walt Disney, Mickey Mouse. Cu o formă identică cu cea a capului celebrului şoricel, Mplayer îşi propune să atragă clientelă din rândul celor mici, dar ar putea avea succes şi la publicul feminin.

iRiver Mplayer multicolor

Forma aparte a necesitat adoptarea unor butoane neconvenţionale, de aceea urechile gadgetului deservesc principalele sale comenzi, în vreme ce butonul de Pornit/Oprit se găseşte pe partea laterală, după cum se poate observa şi din poze. Jucăria nu este echipată cu un ecran, punct negativ ţinând cont de oferta concurenţei, fiind mai mult un player estetic decât funcţional. Să nu mă întelegeţi greşit totuşi, Mplayer-ul face faţă cu brio cerinţei ce i se adresează, aceea de a reda muzica (MP3, WMA, ASD) cu fidelitate de pe cardul destul de încăpător de 1 GB.

iRiver Mplayer - sistemul de comenzi iRiver Mplayer - mic şi uşor

iRiver Mplayer pare a fi un frate mai copilăros al Apple Shuffle, cântărind doar 18 grame, şi fiind disponibil în diverse culori, precum mai celebrul său competitor american. iRiver Mplayer este disponibil la preţul de 60 $ doar pe piaţa coreeană momentan, însă cu siguranţă în curând va fi accesibil şi restului lumii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News