Samsung Galaxy Player 4.2 şi 3.6 - media playere cu Android

Samsung aduce noi adiţii liniei Galaxy Player de media playere portabile bazate pe sistemul de operare Android. Observate prima dată la MWC, noile media playere au fost prezentate oficial în cadrul unui eveniment de presă desfăşurat la San Francisco.

Samsung Galaxy Player 3.6 şi Galaxy Player 4.2

Samsung Galaxy Player 4.2, echipat cu un ecran de 4.2 inch cu rezoluţie 800x480 pixeli, ia forma unui telefon mobil şi este gândit ca o alternativă pentru gama iPod touch de media playere Apple. Dispozitivul rulează Android Gingerbread şi este ajutat de un procesor single-core la 1 GHz, bazat pe nucleul ARM Cortex A8. Spaţiul stocare intern măsoară 8 GB şi poate fi extins cu până la 32 GB suplimentari prin ataşarea unui card de memorie microSD.

Samsung Galaxy Player 4.2

Abilităţile multimedia demonstrate de Samsung Galaxy Player merg mult mai departe decât funcţia primară de player audio şi video. Galaxy Player 4.2 poate fi utilizat împreună cu accesorii Bluetooth şi beneficiază de acces la internet prin conexiune Wi-Fi N. Avem la dispoziţie un web browser, alături de obişnuita selecţie de aplicaţii şi jocuri Android, ce poate fi extinsă prin descărcarea de noi aplicaţii din Android Market.

Samsung Galaxy Player 4.2 şi Galaxy Player 3.6 - vedere din profil

Configuraţia include şi o cameră foto cu rezoluţie 2MP, respectiv cameră frontală cu rezoluţie VGA, pentru apeluri video.

În afara setului de căşti inclus în pachet, Galaxy Player poate reda sunet şi prin setul de difuzoare stereo integrate, dispuse frontal pentru o audiţie optimă la vizionarea de filme.

Samsung Galaxy Player 4.2 şi 3.6 - difuzorul extern şi conectorul pentru căşti

Amatorii de jocuri vor aprecia cu siguranţă prezenţa senzorului giroscopic, necesar pentru interacţiunea cu multe dintre jocurile Android.

Samsung a inclus în colecţia de jocuri preinstalate titluri ca Need for Speed Hot Pursuit, FIFA 12 şi o versiune Angry Birds fără reclame.

Samsung Galaxy Player 4.2 este disponibil începând cu data de 13 mai, la un preţ recomandat de 200 dolari.

Samsung Galaxy Player 4.2 şi 3.6 - camera foto cu rezoluţie 2 MP

Versiunea mai mică, Samsung Galaxy Player 3.6, are instalat acelaşi procesor la 1GHz şi sistem Android Gingerbread, dar dispune de un ecran cu rezoluţie redusă la 480x320 pixeli şi diagonală 3.6 inch.

Samsung Galaxy Player 3.6 este deja lansat şi are un preţ retail de 150 dolari.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat