Ce tehnologii folosesc echipele care filmează scenele pentru realitate virtuală din filmele pentru adulţi [VIDEO]

Realitatea vituală este noua frontieră în materie de divertisment, iar industria filmelor pentru adulţi a adoptat dintotdeauna repede cele mai noi tehnologii disponibile pe piaţă. O companie care produce filme XXX, numită BaDoinkVR, a publicat un clip video în care arată ce tehnologii sunt folosite pentru a filma conţinutul VR. 
 
Potrivit SimilarWeb, industria de filme pentru adulţi filmate în realitate virtuală a crescut foarte mult în 2015: 10 dintre cele mai populare site-uri care găzduiesc astfel de conţinut au înregistrat o creştere de peste 200% a consumului de clipuri VR. 
 
 
 
Totuşi, actorii nu sunt foarte încântaţi de participarea la astfel de filmări. Pentru scenele filmate pentru dispozitivele pentru realitate virtuală, precum Oculus Rift sau HTC Vive, pe platoul de filmare este instalat echipament suplimentar, iar pentru unele cadre actorii (în special bărbaţii) trebuie să poarte un set de camere pe piept. 
 
 
Potrivit unei sesiuni AMA (ask-me-anything) ţinută pe Reddit de o echipă a site-ului PornHub, toate aceste echipamente pot strica dispoziţia şi pofta de sex a actorilor. „Deseori scenele trebuie filmate de mai multe ori”, a declarat un reprezentant al PornHub, un lucru nu prea simplu când vine vorba de scene de sex, deoarece actorii au nevoie de timp pentru a se „reface”.
 
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat