Cosmina Păsărin te ghidează în trafic

13.09.2011
Cosmina Păsărin te ghidează în trafic

Dacă nu aveţi un sistem de navigaţie prin GPS, acum puteţi achiziţiona unul cu indicaţii vocale date de o vedetă. Cosmina Păsărin a colaborat cu Serioux pentru crearea dispozitivului GlobalTrotter 7510GT. Alături de cea mai recentă hartă a României şi de harta completă a Europei, utilizatorii se vor putea bucura de indicaţiile vocale ale Cosminei.

Cosmina Păsărin te ghidează în trafic cu Serioux

Serioux GlobalTrotter 7510GT este un sistem de navigaţie cu ecran de 5″ şi o rezoluţie înaltă de 800×480. Ea este utilă nu doar pentru afişarea hărţii, ci şi pentru redarea clipurilor video. Dispozitivul se laudă cu suport pentru un număr mare de formate şi extensii. Modulul Bluetooth permite conectarea la un smartphone cu funcţia DUN pentru navigare pe Internet.

Serioux GlobalTrotter 7510GT

Memoria internă a sistemului de navigaţie de la Serioux este de 4 GB, dar poate fi extinsă cu ajutorului unui card SD/SDHC. Bateria integrată are o autonomie de trei ore, în cazul în care doriţi să vizitaţi obiective turistice în zone pietonale. Mai jos găsiţi două clipuri audio cu indicaţii date de Cosmina Păsărin. Serioux GlobalTrotter 7510GT este disponibil la preţul de 400 lei cu harta României şi costă 500 lei cu harta Europei.

Clip audio 1

Clip audio 2

Urmărește Go4IT.ro pe Google News