Mio dezvăluie Spirit 7700 LM, un nou sistem de navigaţie cu ecran panoramic de 12,7 cm şi hărţi TomTom actualizate gratuit

07.06.2018
Mio dezvăluie Spirit 7700 LM, un nou sistem de navigaţie cu ecran panoramic de 12,7 cm şi hărţi TomTom actualizate gratuit

Mio Spirit 7700 LM oferă informaţii despre limitele de viteză, cele mai bune rute, precum şi asistenţă la parcare. Dispozitivul beneficiază de hărţi TomTom cu actualizări gratuite pe viaţă şi încorporează sistemul Mio de ghidare pe banda de rulare, precum şi funcţii de vizualizare 3D ale intersecţiilor.

Sistemul de navigaţie Mio Spirit 7700 LM se fixează pe parbriz printr-un suport magnetic activ, astfel încât montarea şi demontarea acestuia se realizează rapid şi uşor. În plus, dispozitivul se poate încărca atât prin suportul magnetic, cât şi prin portul micro USB.

Mio Spirit 7700 LM încorporează funcţia de anunţare vocală a străzilor pentru a nu distrage atenţia utilizatorilor de la drum şi a evita astfel situaţii periculoase. Prin intermediul acestui dispozitiv, şoferii vor fi informaţi din timp cu privire la aspectul traseului şi vor fi ghidaţi la momentul potrivit pe banda corespunzătoare de deplasare.

Dispozitivul poate informa utilizatorul cu 1 km înainte de a ajunge la destinaţie despre locurile de parcare disponibile şi memora locul în care a fost lăsat autovehicului.

Pe măsură ce este utilizat, sistemul de navigaţie Mio Spirit 7700 LM, prin funcţia LearnMe Pro, reţine caracteristicile stilului de conducere ale şoferului şi recomandă pe viitor trasee personalizate în funcţie de acestea. În plus, cu ajutorul IQ Routes, sistemul de navigaţie colectează în timp real informaţii din trafic de la alţi şoferi şi optimizează traseul în baza acestora.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult