Mio lansează MiVue C380 Dual, camera video auto care filmează simultan în faţă şi spatele autovehiculului

27.04.2018
Mio lansează MiVue C380 Dual, camera video auto care filmează simultan în faţă şi spatele autovehiculului

Mio Technology anunţă disponibilitatea pe piaţa locală a camerei video auto Mio MiVue C380 Dual, capabilă să înregistreze la calitate Full HD evenimentele petrecute atât în faţa, cât şi în spatele autovehiculului.

Pe lângă camera frontală, MiVue C380 Dual include în pachet şi camera video Mio MiVue A30, care se montează pe luneta maşinii. Cu vizibilitate la unghi 140°, camera poate fi de ajutor şi în cazul unui accident provocat din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă de către şoferul din spate.

Calitatea înregistrărilor este dată de obiectivul cu diafragmă F1.8, optimizat pentru folosirea în condiţii de luminozitate scăzută. Dispozitivul foloseşte compresie H.264, permiţând folosirea eficientă a spaţiului de stocare disponibil.

Camera frontală dispune de un ecran de 2” (diagonală 5,08 cm) şi înregistrează la calitate 1080p, cu 30 cadre pe secundă. După introducerea cadrului microSD şi conectarea la sursa de alimentare a vehiculului, camera începe înregistrarea imediat după pornirea maşinii. În plus, aceasta poate fi comutată pe modul Fotografiere pentru a surprinde peisaje din călătorie.

Înregistrările video realizate de Mio MiVue C380 Dual cuprind atât locaţia, cât şi viteza maşinii. Astfel, la nevoie, şoferii pot revedea oricând detaliile traselului, accesând cardul de memorie microSD.

Mio MiVue C380 Dual poate emite avertizări în cazul trecerii pe lângă camere de supraveghere sau radare fixe, iar informaţiile despre localizarea acestora sunt actualizate trimestrial, pe toată durata de funcţionare a dispozitivului. Această funcţie permite şoferilor să păstreze viteza de rulare în limite legale, adaptată drumului parcurs.

În cazul unor schimbări bruşte de direcţie sau coliziune, camera înregistrează automat evenimente petrecute, iar fişierele rezultate nu pot fi suprascrise.

Camera este disponibilă în România la un preţ recomandat de 869 Lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult