Volvo si-a cumparat GPS

05.01.2008
Volvo si-a cumparat GPS

Daca iti cumperi un Volvo C30 sau Volvo XC70 si ceri pachetul complet de accesorii, vei gasi la bord si un sistem GPS Garmin nuvi 760 (cel mai nou model).

Nu e insa acelasi pe care il gasesti tu in cutie daca ti-l cumperi de la un magazin oarecare. Receptorul a fost adaptat ca design automobilelor Volvo si montat intr-un suport special pe care inginerii producatorului de automobile l-au pozitionat pe bord in asa fel incat sa nu-ti distraga atentia de la drum, dar sa fie usor de operat cu o singura mana.

Daca te trezesti ca nu mai stii pe unde te afli, atinge ecranul tactil al lui nuvi 760 si acceseaza functia "Where Am I". Rezultatul va fi afisarea informatiilor despre latitudine si longitudine, a celei mai apropiate adrese sau intersectii, precum si indicatii despre cele mai apropiate spitale, sectii de politie si benzinarii.

Daca vrei totusi sa cumperi receptorul separat, gasesti cateva date despre el mai jos.

nuvi 760

ecran: TFT tactil, 4,3 inci, 480×272 pixeli / memorie: interna – nespecificata, card SD / facilitati: emitator FM integrat, iesire casti, MP3 player, photo viewer, vizualizare 3D, convertor valutar si de unitati metrice / baterie: interna Li-ion, 5 ore autonomie / dimensiuni: 122x76x20 mm (190 g) 1.410 lei

Urmărește Go4IT.ro pe Google News