Cel mai bun smartwatch pentru fitness? Pont: nu e Apple Watch

21.04.2017
Cel mai bun smartwatch pentru fitness? Pont: nu e Apple Watch

Deşi Apple se concentrează mai nou pe funcţiile de fitness ale Apple Watch, acesta nu este cel mai bun dispozitiv pentru pasionaţii de sport şi mişcare, potrivit unui expert.

 

Ray Maker este unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti în ceasuri inteligente şi dispozitive de fitness. Expertul este cunoscut pe internet după pseudonimul D.C. Rainmaker, care este numele site-ului deţinut de Maker.

El testează foarte multe dispozitive de la producători cunoscuţi şi este un atlet pasionat. La întrebarea „Care este cel mai bun dispozitiv pentru fitness?”, Ray Maker recomandă două modele de ceasuri de la Garmin. Este vorba de Garmin Fenix 5 şi Garmin Forerunner 935.

 

Fenix 5

 

Potrivit lui, Garmin are tradiţie în domeniu, iar compania construieşte produse noi pe fundaţia celor vechi, fără a o lua mereu de la zero sau a schimba strategia de produs. Acelaşi lucru îl face şi Apple cu iPhone, spune Maker. Fiecare nou model include funcţiile şi cracteristicile vechi care au transformat acest produs în cel mai popular smartphone din istorie.

 

Forerunner 935

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult