Huawei Watch 2 echipat cu e-SIM ar putea debuta la MWC 2017

25.01.2017
Huawei Watch 2 echipat cu e-SIM ar putea debuta la MWC 2017

Android Wear 2.0 va aduce de la sine o nouă generaţie de smartwatch-uri din partea producătorilor mari, LG fiind în frunte cu două noi modele pe care le dezvoltă în parteneriat cu Google. Se pare însă că Huawei nu va rămâne în urmă pentru prea mult timp, zvonurile afirmând că vom primi un nou model Huawei Watch în cadrul MWC 2017, care va beneficia din plin de noua versiune a sistemului de operare.

Conform VentureBeat, Huawei Watch 2 va aborda o filosofie de design diferită de cea a primului model din 2015, lăsând aspectul elegant în urmă. În locul său va fi adoptată o formă mai „sportivă”, şi hardware intern adaptat la noile cerinţe de pe piaţa de smartwatch-uri. Acesta va beneficia însă de dimensiuni similare cu actualul Huawei Watch, care vine echipat cu un display rotund cu diametru de 1,4”.

Nu este clar ce procesor, câtă memorie RAM şi cât spaţiu de stocare va include noul Huawei Watch 2, însă informaţiile dezvăluite de VentureBeat sugerează integrarea unui e-SIM, pentru utilizarea independentă de un smartphone sau pentru momentele când nu este prezentă o reţea WiFi. Fiind vorba despre o cartelă integrată, aceasta va putea fi programată să se conecteze la antenele oricărui operator telecom cu reţea compatibilă.

Compania chineză ar putea anunţa noul Huawei Watch 2 în cadrul conferinţei pe care o va susţine pe 26 februarie în Barcelona, unde este aşteptat cu mult interes şi noul smartphone de top Huawei P10.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult