TicWatch Pro: ceasul inteligent cu două ecrane

26.05.2018

Compania Mobvoi a găsit o metodă simplă pentru a realiza un ceas inteligent cu autonomie mare: a adăugat pe TicWatch Pro două display-uri suprapuse.

Ecranul rotund OLED este poziţionat în partea de jos, în timp ce un ecran lcd monocrom este aplicat peste acesta.

În modul normal de utilizare, atunci când utilizatorul nu foloseşte activ funcţiile smart ale ceasului, acesta afişează informaţii asemeni unui ceas digital clasic, autonomia putând ajunge la două zile.

TicWatch Pro este echipat în rest cu componente de top şi rulează sistemul de operare Wear OS de la Google, fiind compatibil cu toate aplicaţiile pentru acesta.

Ceasul de la Mobvoi are şi un mod de functionare numit „essential mode”, care dezactivează partea „smart”, pentru a asigura o autonomie de până la 30 de zile la o singură încărcare.

Din păcate, tranziţia între Essential Mode şi modul Smart durează un minut întreg, întrucât Wear OS trebuie să se încarce de la zero, deci modul economic este recomandat doar în cazuri de urgenţă.

TicWatch Pro de la Mobvoi va fi lansat în această vară mai întâi în china, la un preţ de 300 de dolari, urmând ca mai târziu să apară şi o versiune mai scumpă cu modem LTE.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult