Această tânără are răspunsul potrivit pentru cei care cer poze nud în aplicaţiile de chat

Această tânără are răspunsul potrivit pentru cei care cer poze nud în aplicaţiile de chat

Jacquie Ross, o adolescentă de 16 ani din Carolina de Nord, vorbea pe Messenger cu Michael, un coleg de şcoală împreună cu care făcea parte din comitetul de organizare a unui bal. La un moment dat, băiatul i-a cerut fetei un selfie cu ea în rochia pe care urma să o poarte la petrecere. Jacquie i-a spus că nu poate trimite, deoarece tocmai a ieşit de la duş. La insistenţele colegului, adolescenta i-a trimis un selfie cu ea în prosop şi cu o mască pe faţă.

Oarecum inevitabil, tânărul a rugat-o apoi să îi arate ce are sub prosop. Aceasta i-a spus că un alt prosop, dar colegul nu a crezut-o. Jacquie i-a demonstrat că, într-adevăr, avea un al doilea prosop. Dar abia aici lucrurile se complică. Presimţind că îi cere colegul, Jacquie s-a învelit în 19 prosoape. De fiecare dată când a fost rugată să mai dea un prosop jos, adolescenta s-a supus, până l-a enervat pe colegul ei.

Internauţii susţin că aceasta este una dintre cele mai interesante modalităţi prin care îi poţi enerva şi pune la punct pe cei care cer poze nud în aplicaţiile de chat.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult