Facebook a trimis 454 de pagini cu răspunsuri la întrebările adresate de către Congresul American lui Mark Zuckerberg

12.06.2018
Facebook a trimis 454 de pagini cu răspunsuri la întrebările adresate de către Congresul American lui Mark Zuckerberg

După mai mult de o lună de la întâlnirea între Mark Zuckerberg şi Congresul American, răspunsurile la întrebările pe care CEO-ul Facebook nu a reuşit să răspundă pe loc au fost trimise. Acestea ating fiecare întrebare în parte pusă de către reprezentanţii statelor americane, însă nu includ prea multe informaţii pe care nu le cunoşteam deja. Cei mai curioşi, sau care au mult timp la dispoziţie, au de răsfoit printre 454 de pagini pline cu informaţii despre modul în care operează reţeaua de socializare Facebook.

Cele mai neclare aspecte ale cazului Cambridge Analytica au fost legate de modul în care informaţiile utilizatorilor au fost accesate, cum plănuieşte Facebook să protejeze informaţiile utilizatorilor în viitor şi ce fel de metode de targetare deţine reţeaua de socializare pentru a servi reclame care să poată influenţa alegerile democratice.

Facebook susţine în continuare că nu a discriminat între campaniile celor două partide din America şi că încearcă întotdeauna să trateze utilizatorii în mod egal, indiferent de alinierea politică.

Cele două documente sunt disponiible pe platforma Scribd şi pot fi consultate de către oricine. Le-am ataşat şi noi mai jos.

 

Zuckerberg Responses to Judiciary Committee QFRs by TechCrunch on Scribd

 

 

Zuckerberg Responses to Commerce Committee QFRs1 by TechCrunch on Scribd

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult