Instagram introduce opţiunea de discuţii separate în comentarii

16.08.2017
Instagram introduce opţiunea de discuţii separate în comentarii

Instagram începe să primească multe dintre funcţiile care au fost iniţial disponibile doar pe Facebook. După algoritmul de sortare pentru articolele din fluxul de ştiri principal, secţiunea de comentarii a reţelei de socializare orientată către fotografii beneficiază acum de discuţii pe mai multe niveluri. Astfel, conversaţiile din comentarii pot acum fi urmărite mai uşor, utilizatorii putând oferi răspunsuri comentarii în parte, fără să aglomereze secţiunea de comentarii normală.

Această capabilitate a fost introdusă de mai mult timp pe Facebook şi se bucură de un succes enorm, oferind posibilitatea de a organiza discuţiile separate pe acelaşi subiect mult mai bine. Firul discuţiei este mai uşor de urmărit, în timp ce mulţi utilizatori nu mai sunt bombardaţi cu notificări pentru comentarii care nu li se adresează.

Noua secţiune de comentarii de pe Instagram nu este încă disponibilă pentru toată lumea, aceasta fiind implementată în valuri, pentru fiecare cont în parte. Pentru cei la care s-a activat această funcţie, simplă apăsare a butonului reply va grupa comentariul într-o discuţie separată sub acesta, în loc să continue discuţia pe secţiunea de comentarii normală de sub fotografie.

Pentru a primi acces atunci când noua secţiune de comentarii va fi disponibilă, utilizatorii trebuie să actualizeze aplicaţia de iOS şi Android la versiunea 24, care este acum disponibilă pe Google Play Store şi pe AppStore în mod gratuit.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult