Poliţia a prins autoarea unei crime datorită unui selfie publicat de ea pe Facebook

Poliţia a prins autoarea unei crime datorită unui selfie publicat de ea pe Facebook

Facebook devine o unealtă din ce în ce mai utilă pentru oamenii legii. În Danemarca, peste 1.000 de tineri sunt anchetaţi de poliţie după ce au distribuit un clip video pe Messenger. Peste ocean, poliţia canadiană a arestat o tânără după ce aceasta a publicat un selfie pe Facebook. În imaginea respectivă apar Cheyenne Rose Antoine, în vârstă de 21 de ani, şi prietena ei care a fost ucisă acum trei ani. În mesajul publicat în 2015 împreună cu selfie-ul, Antoine scria că îi este dor de prietena decedată, Britney Gargol.

Crima s-a petrecut în 2015. Cele două fete, pe atunci în vârstă de 18 ani, s-au îmbătat în oraş. Gargol nu s-a mai întors niciodată acasă, iar Antoine a susţinut că a plecat cu un bărbat. Trupul fetei a fost găsit pe un drum de lângă o groapă de gunoi, iar autorităţile au constatat că a fost sugrumată cu o curea, găsită în apropiere. Selfie-ul a fost publicat cu câteva ore înainte ca victima să fie găsită.

Cureaua respectivă apare în selfie-ul care a dus la rezolvarea cazului şi este purtată de Antoine.

Tânăra a fost condamnată zilele trecute la 7 ani de închisoare pentru crimă, după o anchetă care a durat mai mult de doi ani. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult