Secţiunea Stories ţi-ar putea indica care sunt persoanele care te urmăresc pe ascuns pe Facebook

Secţiunea Stories ţi-ar putea indica care sunt persoanele care te urmăresc pe ascuns pe Facebook

Spre deosebire de reţeaua de socializare profesională LinkedIn, Facebook nu îţi arată care sunt persoanele care se uită la profilul tău. Totuşi, îţi poţi face o idee cine te urmăreşte cu regularitate analizând noua secţiune Stories introdusă recent, care este similară cu cea de pe Instagram.

 

Facebook Stories sunt colecţii de imagini sau clipuri video care pot fi văzute de două ori, apoi dispar după 24 de ore. Utilizatorii pot vedea cine a văzut aceste „poveşti” şi cine s-a uitat la fiecare bucată de conţinut din acestea. Dacă o persoană cu care interacţionezi mai puţin apare mereu în aceste statistici, sunt şanse mari ca aceasta să fie interesată de tine.

Având în vedere că pe Instagram există deja 150 de milioane de utilizatori zilnici pe platforma Stories în doar câteva luni, este foarte probabil ca aceasta să atragă un număr cel puţin la fel de mare în aplicaţia de Facebook. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult