Această aplicaţie simplă împiedică Microsoft să-ţi descarce Windows 10 pe computer

29.03.2016
Această aplicaţie simplă împiedică Microsoft să-ţi descarce Windows 10 pe computer
Microsoft vrea ca toată lumea să treacă la Windows 10. Compania îşi doreşte acest lucru atât de mult încât a creat o versiune specială a platformei pentru guvernul chinez. Pentru cei care nu doresc să facă acest pas există o aplicaţie care blochează decărcarea automată a noului sistem de operare pe computerele care rulează Windows 7 şi Windows 8.1.
 
Never 10 face câteva modificări în sistem astfel încât să nu mai fie afişate notificările legate de instalarea Windows 10. Compania Microsoft a devenit foarte agresivă în ultimele luni în promovarea noii sale platforme. Unii utilizatori s-au plâns că Windows 10 a fost descărcat automat, fără permisiune, pe computerele lor.
 
 
Acest lucru se întâmplă deoarece gigantul software şi-a stabilit un obiectiv foarte ambiţios. Compania şi-a propus ca, până în 2018, sistemul de operare Windows 10 să fie instalat pe 1 miliard de dispzoitive. 
 
Citeşte şi: Microsoft prezintă holoportarea, tehnologia care permite reconstrucţia, în timp real şi oriunde în lume, a unui obiect 3D
 
Dezvoltatorii Never 10 promit că aplicaţia nu instalează nimic în sistemul de operare, ci doar schimbă anumite setări. Mai mult, Never 10 poate fi ştearsă imediat după ce şi-a făcut treaba. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult