Această aplicaţie simplă împiedică Microsoft să-ţi descarce Windows 10 pe computer

Microsoft vrea ca toată lumea să treacă la Windows 10. Compania îşi doreşte acest lucru atât de mult încât a creat o versiune specială a platformei pentru guvernul chinez. Pentru cei care nu doresc să facă acest pas există o aplicaţie care blochează decărcarea automată a noului sistem de operare pe computerele care rulează Windows 7 şi Windows 8.1.
 
Never 10 face câteva modificări în sistem astfel încât să nu mai fie afişate notificările legate de instalarea Windows 10. Compania Microsoft a devenit foarte agresivă în ultimele luni în promovarea noii sale platforme. Unii utilizatori s-au plâns că Windows 10 a fost descărcat automat, fără permisiune, pe computerele lor.
 
 
Acest lucru se întâmplă deoarece gigantul software şi-a stabilit un obiectiv foarte ambiţios. Compania şi-a propus ca, până în 2018, sistemul de operare Windows 10 să fie instalat pe 1 miliard de dispzoitive. 
 
 
Dezvoltatorii Never 10 promit că aplicaţia nu instalează nimic în sistemul de operare, ci doar schimbă anumite setări. Mai mult, Never 10 poate fi ştearsă imediat după ce şi-a făcut treaba. 
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat