Aplicaţiile Instagram şi Messenger sunt acum disponibile pentru Windows 10

29.04.2016
Aplicaţiile Instagram şi Messenger sunt acum disponibile pentru Windows 10
La scurt timp după ce a prezentat rezultate financiare foarte bune pentru primul trimestru al anului, Facebook a mai făcut un anunţ. Compania a lansat aplicaţiile Messenger şi Instagram pentru Windows 10. Aplicaţia Facebook, disponibilă deja, a fost actualizată. 
 
Compania a anunţat la conferinţa sa anuală a dezvoltatorilor, F8, că va dezvolta aplicaţii universale pentru Windows 10, iar acum se vede că şi-a respectat promisiunea. 
 
Citeşte şi: Facebook a avut un prim trimestru incredibil, iar Mark Zuckerberg vrea să îşi consolideze puterea în companie prin introducerea unei noi clase de acţiuni
 
Facebook pentru Windows 10 dispune de suport Live Tile şi poate afişa diverse informaţii în iconiţă. Deoarece este o aplicaţie universală, oferă integrare puternică cu sistemul de operare.
 
 
Messenger dispune şi ea de Live Tile şi poate afişa notificări în Windows 10. Aplicaţia include suport pentru sticker-e, conversaţii în grup şi GIF-uri. 
 
 
Aplicaţia Instagram, disponibilă acum în Windows Phone Store în prima versiune publică, include funcţii precum Explore şi video. Aplicaţia a stat mai mult de doi ani în faza Beta şi a inclus puţine din caracteristicile disponibile pe Android şi iOS. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult