AVG AntiVirus Free 2015 – interfaţă nouă şi protecţie sporită împotriva atacurilor de tip 0-day

AVG AntiVirus Free 2015 -  interfaţă nouă şi protecţie sporită împotriva atacurilor de tip 0-day

AVG Technologies a lansat gama de soluţii antivirus pentru anul 2015, compusă din pachetele AVG AntiVirus Free 2015, AVG AntiVirus 2015 şi AVG Internet Security 2015.

Noua versiune vine interfaţă reproiectată şi un nou modul Outbreak Detection. Acesta oferă protecţie crescută împotriva exploit-urilor de tip 0-day, acţionând înaintea rutinelor antivirus tradiţionale fără a necesita catalogarea  prealabilă a ameninţărilor în baza de semnături antivirus.

AVG AntiVirus Free 2015

Şi mai simplu de folosit, noua interfaţă AVG Antivirus se prezintă cu un design minimalist, ilustrând principalele funcţii de protecţie cu butoane clar definite.

Pentru a simplifica trecerea la noua versiune, AVG pune la dispoziţia utilizatorilor programul AVG Remover 2015, care asigură dezinstalarea automată a programului antivirus deja instalat.

În afara celor două versiuni plătite, dotate cu funcţii în plus şi protecţie sporită, utilizatorii pot alege şi varianta gratis AVG AntiVirus Free 2015.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult