Avira Free AntiVirus 2014, lansat şi gata de download

Avira Free AntiVirus 2014, lansat şi gata de download

Avira a pus la dispoziţia publicului varianta finală a suitei Avira Antivirus 2014, disponibilă atât în variantă plătită complet echipată, dar şi ca program antivirus gratis livrat cu un set restrâns de facilităţi. Dintre acestea, Avira Free AntiVirus se face remarcat drept o soluţie antivirus cu funcţii de bază, uşor de instalat şi capabil să asigure protecţie decentă pentru sistemele pe care le echipează.

Odată instalat, Avira Free AntiVirus 2014 asigură scanarea în timp real a fişierelor accesate şi blochează automat lansarea componentelor infectate. Interfaţa uşor de utilizat include funcţii pentru scanarea la cerere a dispozitivelor de stocare şi programarea operaţiunilor de scanare pentru executare automată atunci când PC-ul nu este utilizat.

Comparat cu versiunea anterioară, suita Avira AntiVirus Free2014 ne scapă de mesajul de notificare ce era afişat zilnic pe ecran dacă nu aveam instalat toolbar-ul Avira. O altă componentă eliminată este Firewall-ul Avira, în locul căruia putem folosi Firewall-ul standard inclus cu sistemul de operare Windows 7 şi Windows 8.

Avira Free AntiVirus 2014

Adresat celor care doresc să beneficieze de protecţia suplimentară asigurată de o soluţie antivirus complexă, pachetul Avira Antivirus Suite 2014 include filtru pentru detecţia aplicaţiilor potenţial-infectate, modul anti-phishing, filtru pentru mesaje email infectate şi modul AntiDrive-by ce blochează download-urile nedorite. Suplimentar, activarea funcţiei Game Mode permite ascunderea temporară a mesajelor de notificare, astfel încât să nu fim deranjaţi în timpul sesiunilor de jocuri sau la vizionarea de filme.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult